VOETBAL & KUNST IN POST PLAZA

 

De komende maanden ga ik nauw samenwerken met Post Plaza, het mooiste hotel-restaurant van Leeuwarden. In dit kader is van mijn schilderij "Kermis Van Xavier" een prachtig bord gemaakt dat gasten van Post Plaza kunnen kopen. Zowel los als binnen een arrangement.

 

De Kermis Van Xavier

De titel "De Kermis Van Xavier" associeert met Xavier Mous, de keeper van Cambuur in het seizoen 2018-2019. Hij was elke wedstrijd de uitblinker in een matig draaiend elftal. Hiervoor kregen zowel Xavier als Cambuur een beloning toen hij in de zomer van 2019 werd verkocht aan PEC Zwolle (waar hij nog lang niet op zijn Cambuurniveau zit).

 

Cambuur Verbindt

Werk en titel zijn niet toevallig gekozen. Want deels komen de opbrengsten van het bord ten goede aan Cambuur Verbindt. Dit is de maatschappelijke tak van de voetbalclub. Een zelfstandige stichting die met inzet van spelers, stadion en organisatie van SC Cambuur mensen in alle soorten en maten een steuntje in de rug geeft via vele projecten en spontane acties. Zoals dat past bij een volksclub. Daarom zit ik in het bestuur van Cambuur Verbindt.

 

't Hert Op De Goede Plek

Daarnaast kunnen de gasten van Post Plaza vanaf 9 december een dis bestellen onder de noemer "t Hert Op De Goede Plek". Dit is het vaste thema van Cambuur Verbindt en heeft een mooie link met het logo van Cambuur waarin een hert staat. En 1 keer raden wat de kok van Post Plaza voor zijn gasten gaat bereiden...

 

Nog meer...

Naast bovenstaande zal nog een aantal activiteiten plaats vinden en krijg ik de gelegenheid om in diverse kamers mijn schilderijen op te hangen. Op deze pagina kunt u de samenwerking tussen Post Plaza en mij de komende maanden volgen.


FILMPJE: DE KERMIS VAN XAVIER